Bejelentésnagy295
, Ha szervezetének saját, védekezőképessége már képtelen az ÖNGYÓGYÍTÁSRA !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponSzavazás


Egészséget kinálunk, éljen vele!

Cégünk már 17éve foglalkozik rák és daganat elleni kutatásokkal. Nagyon jó eredményeket értek el e témában, -a terméktapasztalatok is ezt igazolják-.Legujabb találmányuk az őssejtszaporitó kapszula!
Ide jön a kép kódja
Kifejlesztettek egy ôssejt kapszulát, amely természetes anyagokból áll, és arra serkenti a szervezetet, hogy a normálisnál 50 százalékkal több ôssejttet termeljen. Mindenkinek a szervezetében különbözô mennyiségû ôssejt termelôdik, többek közt épp az életmódtól vagy az életkortól függôen. – Manapság minden országban végeznek vércukor- és vérnyomásméréseket, de arra még nem gondolt senki, hogy az ôssejtek száma ugyanilyen jellemzô lehet az egészségügyi állapotra. KÉREM TEKINTSÉK MEG AZ OLDALT. A mostani pár perc később többet adhat! További információ: http://www.flavin7hidrogen.com és a http://www.nagy295.5mp.eu Kérdéseiket az "nagy295@tvn.hu" címre küldjék el! Amint tudunk válaszolunk! Mik azok az őssejtek? Az őssejtek szervezetünk "mindenható" sejtjei. Eljutnak a test bármely részére, amely károsodott vagy sérült, és olyan sejtekké alakulnak át, amelyekre az adott szervnek épp szüksége van. "Gyermekként vagy fiatalként, a testünk automatikusan bocsát ki őssejteket, ha megsérülünk. Ezért gyógyulunk olyan gyorsan, amikor még fiatalok vagyunk. Úgy 35 éven felül az őssejtek nem szabadulnak fel olyan mértékben, mint korábban. Az őssejtek számának növelése a keringő vérben a csontvelő stimulálásával a legjobb mód arra, hogy lelassítsuk az öregedés folyamatát - mondja el a lényeget Szabó László, a kutatócsoport vezetője. –Állatkísérletekkel bebizonyítottuk, hogy lehetséges a saját keringő őssejtszám növelése, ez pedig fokozza a regenerációs készséget, csökkenti az öregedéssel járó problémákat, funkciókieséseket, csökkenti a betegségek kockázatát."
ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát! http://www.flavin7hidrogen.com/webáruház/ ŐSSEJTKEZELÉS BEÜLTETÉS NÉLKÜL!!! A csontvelőben képződő őssejtek számát növeli, 1 órán belül legalább 50%-al. Tapasztalatok: -Szklerózis Multiplexes lábát csak kézzel tudta odébb tenni, ma az asztalra teszi, lépcsőzik -Szklerózis Multiplexes a szteroid adagját felére csökkentette -inkontinenciából teljes gyógyulás -ritka, hulló haj sűrüsödése -köszvényből gyógyulás -3 hét alatt 3-as olvasószemüveg letétele -dioptria javulások -cukorbetegség nagyfokú javulása -Hepatitisz C májleletei nagymértékben javultak -sérv megszünése -májfolt csökkenése -hallás javulása -aranyér megszünése -kopasz fejen hajszálak megjelenése -kalapácsujj csökkenése -terhességicsíkok nagymértékű csökkenése -alvászavarok megszünése -izületiproblémák megszünése -vérnyomás normalizálódása -kómás beteg állapotjavulása -vírusos betegségből 1 nap alatt gyógyulás -idős vak bácsi foltokat kezdett látni -nyaki verőerekbeni érszűkület csökkenése -beszéd javulása -leukémiás fehérvérsejtszáma csökkent Beteg, saját-és mások egészségét féltő embereknek megadom a lehetőséget arra, hogy, a most lehető legtökéletesebb gyógytermékekkel visszanyerhessék egészségüket, ami a legnagyobb kincsünk! Szeretném, hogy a beteg és az egészségüket féltő, de plusz jövedelemre is vágyó emberek megtaláljanak! 0620/529-6748 NAGY LÁSZLÓ JÓ EGÉSZSÉGET ÉS KELLEMES IDŐTÖLTÉST KIVÁNOK AZ OLDALAM ÁTOLVASÁSÁSÁHOZ!


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Üzenőfal


Név:

Üzenet:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!